5 Horse Betting Tips, der virker

Kend dine grænser

Hold penge til side til væddemål. Brug ikke mere, end du tager med hjem. Det er kontrolleret spil. Dette er sikrere end at investere et stort beløb for hvert løb. For eksempel, hvis du har investeret $1.000 i et bestemt løb, skal $500 begynde at spille og $1.000 for at afslutte. Du vil stadig afslutte løbet, selvom tre af dine modstandere taber i træk. Du risikerer at gå fallit, hvis du tillader dig selv for meget.

Må ikke bukke under for dine følelser

Du vil opleve frustration, følelser eller kedsomhed til tider. Disse følelser kan føre til, at du mister kontrollen over dine penge og situationer. I disse situationer er det bedst ikke at fortsætte med at spille. Du kan tage lidt tid til at tænke over tingene uden at være omgivet af heste.

Undgå at placere for mange penge

Mange hestevæddemål nybegyndere satse for meget på et løb. Spred dine indsatser, så du ikke mister mere, end du har råd til. Placer kun dine indsatser på heste, du er bekendt med, og at du har en god forståelse af, hvordan de kører og sporer. Du vil være i stand til at tage hjem en større sum penge på denne måde.

Jo mere succesfulde handicappers kender deres grænser

Når du stræber efter at vinde ved hestevæddemål, er det vigtigt, at du ikke satser for meget. Hold en reserve af penge til væddemål og være realistisk om dine grænser. Spillere, der lykkes udvide deres evner og blive eksperter. De vinder flere indsatser på én gang.

Du bør ikke tro, at du er den eneste, der kan tjene til livets ophold væddemål på heste. For at få succes skal du have tålmodighed, lære, have erfaring og opretholde disciplin. Hestevæddemål er en virksomhed, der giver dig mulighed for at tjene til livets ophold, ikke bare for at blive rig natten over. Kun få mennesker kan leve af hestevæddeløb.

Du er nødt til at vinde oftere, jo mere du satser

Beginers kan planlægge og holde sig til et budget, når du placerer indsatser. Når de begynder at vise stabile overskud, kan de øge deres indsatser og deltage i flere løb. Du kan tjene penge ved at tage din tid og vente, indtil den rigtige mulighed byder sig at placere en indsats. Folk bliver involveret i alt for mange løb, der kaster deres system.

Skab dit eget held

Din strategi kaldes handicapping. Dette er evnen til at skelne vindere fra tabere. En handicapper, der er dygtig, kan vinde mange indsatser ad gangen. Hvis du bruger et pålideligt system, er resultaterne normalt gunstige. Men hvis du er utilfreds med resultatet og beslutter at oprette dit eget system, kan belønningen være langt større.

Mange systemer er luftdygtige. De giver det højeste afkast på børserne. Hvis du vælger et lydsystem og har en track record for succes, vil du sandsynligvis vinde. Systemet er ofte mere overkommelige end den gennemsnitlige bookmaker.

Når du planlægger din rejse til banen, bør du først forstå kravene i løbet, før du placerer nogen indsatser. Din egen hånd bør overvejes på den bedst mulige måde. Resultatet bliver bedre, hvis du er forberedt.

Skriv kommentar