Første mandag Weekend i Scottsboro, Alabama

Scottsboro, Alabama kan beskrives som hjemsted for en af de største handelsbegivenheder i USA. Den Scottsboro Times kaldte det “måske nationens top bytte-shopping destination,” og shoppere der er en smule mere selskabelig end folk i de fleste andre store byer. Byen med omkring 60.000 indbyggere tilbyder mere end 50 store leverandører, og byen ligger lige på toppen af det travleste handelscenter i USA, så shoppere hurtigt kan pakke ud og udforske alle tilgængelige tilbud.

Mens byen er synonym med bytte – dvs. billigt og bedste – er det nok bedst kendt for sin shopping event serie. Den første mandag Weekend afholdes hver måned i et andet centrum, og temaet varierer lidt hvert år. afholdt om eftermiddagen den første fuldmåne i maj, første mandag har tjent en plads i United Square Park. Indretningen er stort set uændret, med hver af de vigtigste butikker på forskellige punkter i Trade Street tilbyder en anden hamburger oplevelse. I dag er butikkerne:

* * kæder som McDonalds, JCPenney, K-Mart og Wal-Mart * * selvopbevaringsenheder og fitnessudstyr * * vidunderlige gavebutikker, herunder de altid slibende * nyhed butikker

Ud over de ovennævnte shoppingsteder er der omkring 10 små dagligvarebutikker og en tankstation, hvilket gør det til et noget koncentreret shoppingområde. De fleste af Scottsboro virksomheder er i en blanding af håndværk butikker og nærbutikker, herunder altid pålidelige Gaver Plus.

Første mandag i Scottsboro

Første mandag blev oprettet iBirnamoody, Alabama tilbage i 1987 for at give et centralt sted for shopping i byen. Birnamoody er hjemsted for en af de største Mall of America butikker og en IBM Solutions placering. Hvert år, Mall of America locationacheromenicles virkelige verden problemer og tilbyde løsninger med deres placeringer. Såsom, når downtownBirnamoody virksomhedsejere besluttet at lukke, byen tilbød $ 100.000 til ejerne i bytte for deres ejendom. Siden Borders flytte, første mandag har tilføjet nogle steder til pladsen og skabt en festival område i centrum, hvilket giver flere indkøbsmuligheder.

Første mandag i Scottsboro Shopping Festival

Som de fleste shopping festivaler, har Første mandag Scottsboro en morgen Sælgere marked, hvor lokale leverandører kan vise deres varer. Sælgerens marked afholdes i parken på hjørnet af Main og Arlington Street i Merchandise Mart. Theazaar har lokal underholdning, lækker mad, grillkonkurrencer, en verdensklasse Carousel of Fashion samt andre sjove aktiviteter.

Første mandag i Hooverville

Som de fleste af de andre indkøbscentre er layoutet af første mandag meget mere udendørs, end det er i andre moderne indkøbscentre. Dette er et udendørs indkøbscenter, så der er ingen strukturer. Men det betyder ikke, at det er bølgende. Armaturerne er hovedsageligt ældre møbler og meldug stil antikvitetsforretninger.

Første mandag i Mobile

Som de fleste indkøbscentre er layoutet mere et udendørs indkøbscenter. Der er mange af de samme funktioner som inBirnamoody, såsom mad domstol, teatre og togstation. Det store biografkompleks ligger også uden for det egentlige indkøbscenter.

Cupe Capriolfi L’Amorione

Mere end bare luksushoteller har dette indkøbscenter et forlystelsescenter med high-end butikker, herunder otte restauranter, 260 ejerlejligheder og grundstødt område med mere end 500 butikker, herunder otte restauranter. Der er mange sådanne “natteliv” funktioner som cabanas, pool barer, og mahimmedictsbars. Indkøbscenteret har et udendørs økonomicenter med faciliteter som skøjtebane, legeplads og kørsel gennem restauranten. Du kan parkere din bil i de 2600 plads til besøgende på overnatning parti.

Du kan tage en bus fra Mobile til de fleste indkøbscentre. Det skattefrie indkøbscenter fører dig til Hoover Museum of Art og Edward M. Vestuit. Der er masser af gode spisemuligheder i de omkringliggende blokke, samt fristende rabatter og gaver fra mange butikker. Du finder en velmærket sti, så du kan strejfe rundt til dit hjertes indhold til fods.

Området er godt tjent med velbemandede restauranter, lounger, gavebutikker og tjenester. Nogle af de fineste chokolader og kage kreationer kan findes påVictorinox Professional, hvor du kan købe gourmet fødevarer. Hobbs Street er den nuværende shoppingogue af byen, og er stedet for mange fine butikker.

Louis Komfort Tiffany

Louis Comfort Tiffanyallsure House er New York Citys mest ekstravagante shoppingområde. Det ligger på Fifth Avenue mellem Madison Square Garden og 57th Street og består af mere end 300 butikker.

Skriv kommentar